El president de l’Espai Caixa es presentarà a l’elecció dels delegats maresmencs al Congrés Nacional de Gent Gran

Josep Maria Granyó voldria ser un dels representants maresmencs al Congrés Nacional de Gent Gran de Catalunya que tindrà lloc el 25 d’octubre a Sant Fruitós de Bages. El president de l’Espai Caixa ha confirmat que es presentarà a l’elecció que es farà en el decurs de la precongressual del 17 d’abril a Mataró, amb l’ànim de traslladar les inquietuds del col·lectiu de la gent gran que ell representa a través de l’entitat calellenca.

El Maresme escollirà 14 delegats i delegades que representaran el col·lectiu de la gent gran del territori al 8 Congrés Nacional que es farà l’últim trimestre de l’any a Món Sant Benet. S’hi presentarà el president de l’Espai Caixa de Calella, Josep Maria Granyó, qui en una entrevista a Ràdio Calella TV ha avançat que voldria que la trobada servís per fer un canvi de plantejaments i objectius dels “casals de gent gran”, una denominació de la qual en defuig.

Canviar el plantejament dels casals, a mi m’agrada més dir-ne esplais o espais. Porto dos o tres anys de convivència amb gent gran, tenim moltes inquietuds i moltes ganes de fer coses, i ens hauriem de marcar objectius com si tinguéssim 40 anys. Les expectatives són molt bones per a tots.

Granyó ha garantit que s’han d’encomanar il·lusions i estímuls a la gent que es troba “la tercera joventut”, adaptades a les noves circumstàncies vitals.

Al Congrés Nacional de Gent Gran de Catalunya s’hi presentaran dues ponències: “El present de les persones grans: drets i deures” i “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”. Posteriorment s’ha previst una fase de difusió i seguiment dels acords, les conclusions i el manifest que s’hi aprovi.

Balanç dels cinc primers mesos de mandat

Josep Maria Granyó també ha fet balanç dels primers cinc mesos de mandat de la junta directiva de l’Espai Caixa, que ell presideix. Van accedir al càrrec a principis de desembre del 2018 i, en declaracions a Ràdio Calella TV, s’ha mostrat molt satisfet per la feina de tot el seu equip.

Hem aprofitat les característiques positives que té cadascú té en la seva parcel·la, i això és el que estem aprofitant i potenciant.

L’Espai Caixa està obert a calellencs i calellenques a partir dels 60 anys; 55 anys en el cas de persones que tenen la condició de jubilades o prejubilades.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.