El president del CN Calella demana una segona piscina per acabar amb la saturació de l’actual

El president del CN Calella, Raül Claramunt, ha assegurat que la Piscina Municipal està saturada i que el club no pot créixer a nivell esportiu. Per això, Claramunt ha afirmat que la solució passa per la construcció d’una segona piscina que beneficiaria no només al club sinó a tota la ciutat.

Pel president del CNC, la remodelació de les instal·lacions actuals seria només un pegat i el temps que la piscina hauria d’estar tancada comportaria greus perjudicis al club. Són declaracions de Raül Claramunt al programa La Banqueta.

La solució al problema és la construcció d’una piscina a la zona del pàrquing que actualment hi ha davant de l’escorxador. Aquesta és una solució de futur, pensem que és un projecte que pot ser molt bo no només pel club, que per descomptat, sinó per la ciutat de Calella seria una millora en els equipaments esportius molt extensible. Pensem que s’organitzaria d’alguna manera aquella zona, podria ser una cosa molt positiva i una manera de fer créixer amb oferta esportiva la ciutat de Calella.

Tot i així, Claramunt ha apunta que és la petició que ha fet a l’equip de govern i que ara és l’Ajuntament qui ha de prendre la decisió de construir-la o no.

Si jo fos un polític de l’Ajuntament i se’m plantegés aquest projecte no és fàcil, Calella té moltes entitats, totes elles amb les seves reivindicacions súper justes i necessàries, el CNC n’és una més, i és difícil per un polític prendre partit o decidir fer una inversió i no fer-ne una altra o prioritzar una inversió per davant d’una altra, aquesta és la gràcia de l’acció política. Ja no depèn de nosaltres, serà una decisió que haurà de prendre l’equip de govern que sigui en el moment que sigui.

El president del CNC ha reconegut que la gran quantitat d’entitats de la ciutat complica la gestió de les inversions i ha assegurat que totes les peticions són igual de justes i necessàries.

Compartir

Potser t'interessa

5 Respostes

 1. calellenc ha dit:

  personalment crec que fer un altra piscina está totalment fora de lloc,
  A mes tenint en compta que a pocs metres ja hi ha una piscina olimpica a l’aire lliure
  Crec que Calella té moltes altres necessitats abans que un altra piscina

  • Un altre calellenc ha dit:

   Per una banda, la piscina olímpica no es pas municipal. És un centre privat.
   Dir que esta “totalment fora de lloc” és no conèixer la magnitut del problema. La 2a piscina es una NECESSITAT. No es normal que una instal·lació que esta enfocada a TOTA LA CIUTADANIA no tingui espai per a ningú més i que s’estigui caient a troços cada dia que passa.

   Per tant, SI a la nova piscina i remodelació de l’actual.

   • calellenc ha dit:

    Entenc que demaneu la remodelació, i tant, però en absolut comparteixo la necessitat de una segona piscina
    La piscina olimpica es un centre privat amb el que potser es pot arrivar a algun acord d’utilització unes hores al dia, tot es parlar-ne. SORT !!!!!!

    • Un altre calellenc ha dit:

     Diu “demaneu” com si jo en formés part. Ja li puc ben assegurar que no és així. De fet, fa anys que no en faig ús. Li proposo que hi vagi un dia a la piscina a veure la saturació de la instal·lació a qualsevol hora del dia i ho comparem amb qualsevol altre instal·lació esportiva de la ciutat.

 2. Calella ha dit:

  Personalmen crec que s’ha prioritzat des-de fa molt de temps als nedadors del club i s’ha menystingut als socis amb poques inversions en l’oferta del gimnàs i de la piscina tancant-la a l’hivern en hores puntes per la massiva afluència de nedadors sense tenir en comte els socis, es evident que falta una remodelació profunda de tot el recinte però en cap cas un altre piscina ja que seria la tercera en menys de 100 m, potser com han dit la millor opció seria arribar a un acord amb la piscina olímpica. Cal dir que hi han altres entitats que necessiten inversió i que l’han guanyat amb els pressupostos participatius que es el que ens van vendre al seu dia per valorar quines son les prioritats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *