La companyia Les Meliets porta “Del passat al present” al teatre Orfeó

les meliets

Aquest diumenge a les 18 h es representarà al teatre Orfeó calellenc “Del passat al present”, una funció formada per una recopilació de cançons de diverses èpoques teatralitzades. La posarà en escena l’associació Gent Gran Art i Cultura Les Meliets.

Ho ha explicat el director de la companyia, Tomás Villanueva, en una entrevista a Ràdio Calella TV.

No té un argument fixe, és una sèrie de cançons, antigues i no tant antigues, i les teatralitzem i representem amb playback el que diu la cançó. Petites obres de tres o quatre minuts que no tenen relació l’una amb l’altra, perquè hi ha molts tipus de cançons: hi ha cuplets, hi ha cançons humorístiques, hi ha cançons de caire sentimental, és un popurri de moltes cançons.

Les Meliets és una companyia formada per gent gran que actua de forma amateur i voluntària.

El que posem és moltes ganes, molt d’interès, molta afició i moltes ganes de viure i de passar-ho bé i no estar asseguts davant de la televisió mig adormits. Això és el propòsit que tenim i que gràcies a Déu i a l’esforç de tots aconseguim.

Les entrades es poden comprar de forma telefònica, trucant al 630 081 939, o presencialment al teatre Orfeó una hora abans de l’inici de la funció.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Tomás Villanueva, director de la companyia Les Meliets.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat