El president del Consell d’Administració de Ràdio Calella TV nega motius polítics en la decisió de no renovar el director

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Jordi Sitjà (PDeCAT) ha argumentat aquest matí al programa La Ciutat el perquè de la no continuïtat de Toni Sintas al capdavant de Ràdio Calella TV. A l’actual director de l’empresa municipal de comunicació se’l va contractar el 2015 com a cap tècnic amb funcions de director, i segons el president del Consell d’Administració no se li pot prolongar per motius tècnics. Per tant, nega un rerefons polític en la decisió, tot i que sí ha admès que el Govern Municipal refusa la possibilitat d’obrir ara un procés per cobrir la plaça de forma definitiva. Sitjà ha desvinculat aquesta circumstància al futur de Ràdio Calella TV, que ha donat per garantit.

Segons Jordi Sitjà, la decisió política no ha estat no renovar el contracte al director de Ràdio Calella TV, Toni Sintas, perquè tècnicament no és possible –ha assegurat–, sinó no obrir un procés de selecció per cobrir la plaça vacant a cinc mesos de les eleccions municipals.

Ara se’ns diu que tècnicament els processos de contractes per obres i serveis tenen una caducitat i que arriba el final, i per tant no es renova (…) Si hi hagués un procés per una contractació de nou director, dins la pública concurrència i mèrits, podria ser el senyor Sintas si s’hi presentés. Evidentment seria un mecanisme però entenem que no és el moment ara, entrant en plena campanya electoral.

Sitjà ha titllat de manipulador al regidor d’ICV-EUiA, Sebastián Tejada, qui aquesta setmana afirmava en declaracions a la Ràdio Calella TV que la continuïtat de Candini a l’alcaldia de Calella suposaria una condemna per a l’empresa municipal de comunicació.

La continuïtat de Ràdio Calella TV no passa per una persona, ni la del director, tampoc la meva com a president del Consell d’Administració ni de Montserrat Candini com a l’alcaldessa. Avui llegia un article que era un ‘totum revolutum’ i he acabat pensant sobre els jocs malabars. He consultat la definició a la Viquipèdia i diu: ‘l’art de manipular i generar espectacle’. Crec que va per aquí la cosa.

A partir del 2019, segons ha confirmat públicament Sitjà, Emili Pacheco es reincorporarà al seu lloc de redactor i assumirà les funcions de direcció. En tot moment ha parlat en condicional.

La intenció del govern, i personalment hi he parlat, Emili Pacheco que ha demanat reincorporar-se després del seu pas com a director de Ràdio Malgrat, torni. Seria el seu un nomenament en funcions, no podem contractar a dit un director fixe de Ràdio Calella TV.

El president del Consell d’Administració de Ràdio Calella TV ha avalat el compromís per la pluralitat de l’empresa, de fa anys.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat