“Coblejant”, premi Tornaveu al Mitjà de Comunicació

El digital Tornaveu, Associacionisme i Cultura ha premiat el programa Coblejant de Ràdio Calella TV per la seva tasca de difusió del sardanisme i la cobla entre les noves generacions. El va recollir ahir la directora i presentadora de l’espai radiofònic setmanal, Queralt Pedemonte.

Tornaveu fa difusió de la tasca de les associacions socioculturals que constitueixen el gruix de la societat civil dels territoris de parla catalana. En aquesta edició dels premis, el digital ha reconegut la funció del programa radiofònic de Ràdio Calella TV que dirigeix i presenta Queralt Pedemonte, també per la promoció de les ballades i concerts a través de les xarxes socials.

Coblejant s’emet els diumenges a les onze del matí al 107.9FM, amb redifusió la nit dilluns. És un magazine cultural transmèdia que informa de tot allò que és notícia en el món de la sardana i la cobla. És una producció feta a Calella que s’escola a més de 50 ràdios d’arreu dels Països Catalans. Es va començar a emetre coincidint amb el norantè aniversari de l’Aplec de la Sardana de Calella, que és el Pairal de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *