L’alcalde de Malgrat de Mar dimiteix per “motius personals i familiars”

Joan Mercader deixa l’alcaldia de Malgrat de Mar i dona per tancada la seva etapa política. En una breu compareixença de premsa convocada d’urgència ahir al matí, va informar que renuncia al càrrec per motius estríctament personals i familiars que l’impedeixen seguir al capdavant del consistori. Mercader va posar de relleu la feina feta i la cohesió de l’equip de Govern, especialment en moments durs com el temporal Glòria o la pandèmia de la Covid. Per aquesta tarda s’ha convocat un Ple extraordinari i d’urgència per fer efectiva la renúncia. El primer tinent d’alcaldia, Jofre Serret (JxCat Malgrat de Mar) assumirà les seves funcions fins que s’elegeixi el nou alcalde o alcaldessa de Malgrat de Mar.

El socialista Joan Mercader renuncia a l’alcaldia de Malgrat de Mar i a la seva acta de regidor. Una decisió anunciada ahir per sorpresa en una roda de premsa d’urgència en què va explicar que ha estat una decisió difícil i que la pren per motius personals i familiars.

Anuncio el final de la meva etapa política a l’Ajuntament de Malgrat de Mar per motius estríctament personals i familiars (…) Marxo amb la traquil·litat de deixar un equip de Govern fort i estable, que queda en les millors mans.

Joan Mercader va entrar a l’Ajuntament de Malgrat de Mar com a regidor del PSC en el mandat del 2011 i, quatre anys més tard, va encapçalar la candidatura socialista en substitució de la històrica Conchita Campoy. El 2015 va formar Govern amb JuntsxCat Malgrat, ostentant l’alcaldia durant dos anys. En les últimes eleccions del 2017 va revalidar la coalició. Jofre Serret, el primer tinent d’Alcaldia de Junts, que té dedicació exclusiva a les seves tasques municipals, assumirà temporalment l’alcaldia fins que es convoqui el Ple per elegir nou alcalde o alcaldessa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *