Foto-Film convoca el 32è Trofeu Rafel Carpinell de fotografia

Fotografia guanyadora del Trofeu Rafel Carpinell 2022, obra de Xavier Xaubet

Fins el 21 d’agost es poden presentar les obres al Trofeu Rafel Carpinell de fotografia que convoca Foto-Film Calella. El tema ha de ser Calella, la ciutat o la seva gent. És l’edició número 32 del certamen que pren el nom de qui va ser soci de l’entitat i regidor de Cultura, càrrec des del qual es va ocupar de l’organització de la Fira de Calella i l’Alt Maresme. És per això, que la mostra del setembre és l’espai on, cada any, es fa l’entrega del trofeu. L’últim va ser per a Xavier Xaubet, autor d’una instantània al pont de fusta de la Riera Capaspre capturada a l’albada.

Foto-Film Calella ha donat a conèixer les bases del certamen per a l’edició del 2023. S’especifica que cada autor podrà presentar un màxim de tres obres, que s’hauran de lliurar en format digital i telemàticament a l’adreça carpinell@fotofilmcalella.org. El termini d’admissió acaba el 21 d’agost.

El jurat estarà integrat per persones vinculades a la fotografia i a Calella, que emetran veredicte públic el dissabte 26 d’agost. El lliurament de premis es farà en el marc de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, on hi haurà l’exposició col·lectiva amb una selecció de les fotografies que s’han presentat.

Entrega de premis del 31e Trofeu Rafel Carpinell de Fotografia (2022)

Entrega de premis del 31e Trofeu Rafel Carpinell de Fotografia (2022)

El primer premi rebrà una peça artística de Toni Pachón, la medalla daurada de Foto-Film Calella i 100 euros en metàl·lic. El segon, la medalla platejada; i el tercer, la de bronze.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.