Els joves actors de “DAnnie” sorprenen al públic en les quatre representacions del musical solidari

L’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc) espera tancar en els pròxims dies l’aportació econòmica que faran a la Fundació Hàbitat Solidari i a la Marató de TV3 gràcies a les quatre representacions que s’han fet del musical “DAnnie”. Serà la quantitat que resulti dels beneficis que s’han obtingut amb la venda d’entrades a taquilla.

El president de l’Atsoc diu que l’aportació solidària es podrà fer pública a finals de setmana, quan s’hagin comptabilitzat totes les entrades venudes. Amb tot, Ramon de Calassanç creu que amb Dannie s’han aconseguit més espectadors que en anys anteriors i que la mitjana ha estat d’entre un 75% i un 80% de l’aforament.

“Seria més que la gent que va venir a veure ‘Jesucrist SuperStar’ l’any passat, però com que hem venut per Ticketea i manualment encara no tenim la xifra exacta. Estaríem en una forquilla d’entre el 75% i el 80% de la capacitat de la Sala Mozart. Cap a final de setmana ho sabrem, també la donació perquè surt de la recaptació de taquilla descomptant les despeses del musical”, ha dit Calassanç.

Calassanç es mostra molt satisfet de la feina feta per tot l’equip del grup teatral, que sempre des dels valors del voluntariat ha estat treballant intensament en la preparació del musical, primer, i en els assajos, després. En destaca la interpretació dels joves, enguany amb un protagonisme especial en l’espectacle que dona peu a les festes de Nadal a Calella.

“Els nens han estat la sorpresa d’aquest any: els orfes immensos i els Dannies incommensurables. Han estat aprenent i treballant, s’han sacrificat ells i els seus pares, per a ells també un reconeixement. Molt bé per als nens, i per als adults”
, ha assegurat.

L’Atsoc no preveu hores d’ara portar de gira el musical Dannie o programar noves representacions a Calella, com va ser el cas de Jesucrist SuperStar, que un cop fetes les de Nadal es va tornar a posar en escena per Setmana Santa.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Yolanda Casasín ha dit:

    Va ser meravellós ,nens i adults ens van fer
    Passar una tarda inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.