El PSC Calella analitza la legislatura de Pere Aragonès

Reunits a la seva seu, el PSC Calella ha fet balanç de què ha fallat per no aprovar els pressupostos. Amb la diputada al Parlament de Catalunya, Elena Díaz, els socialistes han analitzat les explicacions de la resta de partits polítics i la situació que ha dibuixat amb el nou escenari electoral.

No hi ha pressupostos a la Generalitat de Catalunya sinó que hi ha eleccions. Encarant a la fita del 12 de maig, el PSC Calella ha convocat aquesta tarda a una xerrada per analitzar què ha fallat per la no-aprovació dels pressupostos a la Generalitat des de la perspectiva socialista. La incapacitat de posar-se d’acord amb un dels temes més polèmics: el Hard Rock. Les discrepàncies per posar-se d’acord en la construcció, o no, d’un macrocasino, han fet caure els pressupostos? Per Elena Díaz, diputada al Parlament de Catalunya pel PSC, integrant de la comissió d’Economia i Hisenda, és una excusa:

Des del grup municipal del PSC Calella, la portaveu del partit Cindy Rando lamenta les afectacions que no aprovar els pressupostos té en els comptes municipals. Amb les eleccions el 12 de maig a l’horitzó, Rando considera que explicar-se a la ciutadania era necessari abans de preparar la campanya electoral:

La maquinària de les eleccions autonòmiques ja està en marxa. Aquesta setmana s’ha habilitat el vot per correu i la campanya electoral per les eleccions del 12 de maig començarà la nit del 26 d’abril.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *