El PSC del Maresme tria els set candidats de la comarca per entrar a la llista del 21-D

DOOUFL_XUAAc-SD

Entre els noms, el de la diputada Alícia Romero. El Consell de la federació comarcal del PSC va aprovar per unanimitat la proposta de candidats que havia presentat l’executiva. Hi ha també la vice-primera secretària Vanessa Muñoz, d’Arenys de Munt, Susana López, d’Argentona, i Anna Villareal, de Mataró. I tres candidats: Ernest Suñé, del Masnou, Damián Ferreiro, de Pineda de Mar, i Pedro Curado, de Sant Vicenç de Montalt. Aquesta tarda hi haurà Consell Nacional del PSC que aprovarà les llistes de les quatre demarcacions per a les eleccions del 21-D.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Alícia Romero, ha que estat diputada maresmenca del PSC, ha ressaltat la importància que la comarca tingui representació a la cambra catalana. Ha recordat, a tot això, les iniciatives sobre el territori que ha presentat.

“Esperem mantenir la representació en la meva persona i poder fer aquesta feina, que no només ha significat propostes en l’àmbit sanitari, sinó també educatiu, de transport i mobilitat. El PSC és el grup parlamentari que més propostes d’esmena presenta al projecte de pressupostos, qui més posa en coneixement del Govern de la Generalitat les mancances que hi ha als municipis de la comarca; i és la feina que volem seguir fent”, ha indicat Romero.

La mataronina Alícia Romero assegura que els socialistes esperen fer una campanya en positiu després d’una legislatura “molt difícil perquè la majoria parlamentaria ha volgut imposar una forma d’Estat per la qual no estava legitimat”.

“No podem tornar a anar a trencar, ni saltar-nos les lleis ni posar les institucions fora de la llei, perquè això ens porta a un carreró sense sortida. El Govern de la Generalitat ha demostrat que no estava preparat per fer un Estat independent i, per tant, seria bo que tothom fos honest. Nosaltres plantegem un programa per arribar a un acord, per millorar la situació a Catalunya i millorar la convivència, que ha estat molt debilitada i trencada en els últims temps”, ha exposat.

Aquesta tarda el Consell Nacional del PSC aprovarà les llistes de les quatre demarcacions, la de Barcelona encapçalada per Miquel Iceta, que tindrà de número 3 a Ramon Espadaler, de l’antiga Unió Democràtica i ara integrant de la formació Units per Avançar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat