El pubillatge calellenc ja té tots els candidats per a l’elecció del 7 d’octubre

L’associació del Pubillatge de Calella respira tranquil·la un cop confirmat que podran cobrir tots els títols locals del 2017. Les gestions fetes per trobar candidats a Pubilla i Hereu han donat fruits i la presidenta de l’associació, Adela Castellà, n’ha anunciat els noms en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

“Ja tenim els candidats a Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet. Són Marina Vergés, Oriol Terricabras, Alba Alarcón i Martí Coll. Estem molt contents i volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat amb nosaltres”, ha confirmat Adela Castellà, presidenta de l’Associació del Pubillatge de Calella.

L’acte de proclamació dels representants del Pubillatge de Calella tindrà lloc el pròxim 7 d’octubre, a les sis de la tarda a la Plaça de l’Ajuntament. No hi haurà votacions perquè només hi ha un candidat a cadascun dels títols.

L’elecció de les Pubilles i Hereus de títol nacional que organitza el Foment de les Tradicions Catalanes, i que justament s’ha celebrat aquest cap de setmana a la Garrotxa, ha sigut el causant del canvi forçat de dates de la renovació dels títols locals. Per aquest motiu, no s’ha fet, com habitualment, dins la programació de Festa Major de la Minerva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *