El punt de vacunació es traslladarà a l’Espai Mercat i passaria a ser massiu

Interior de l’Espai Mercat, a la plaça 1 d’Octubre

L’equip del CAP que s’encarrega de la vacunació a Calella es traslladarà a l’Espai Mercat per seguir amb les campanyes d’immunització contra la Covid i la grip normal. El nou punt entrarà en funcionament el dilluns 9 de desembre, pendents que es confirmin els horaris en què es podrà demanar cita per rebre la punxada. El Departament de Salut l’ha inclòs a la llista de punts massius que es tornaran a posar en marxa per accelerar l’administració de la dosi de reforç. Mentrestant, i fins aquest divendres 3 de desembre, encara s’haurà d’anar a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.

Divendres 3 de desembre serà l’últim en què s’administraran les vacunes contra la Covid i la grip al punt que es va obrir el passat mes d’abril a la Fàbrica Llobet-Guri. Per necessitats de l’espai, s’haurà de trasllat i l’emplaçament escollit és molt més cèntric i accessible.

L’Espai Mercat farà les funcions de punt de vacunació per a usuaris del CAP de Calella, que s’encarrega de gestionar-lo; però altra vegada per a persones d’arreu de Catalunya. I és que el Departament de Salut l’ha inclòs en la llista provisional de vacunòdroms que es posaran en marxa per frenar l’impacte de la sisena onada. El trasllat es farà durant la setmana vinent perquè entri en funcionament el dilluns 9 de desembre, amb horaris encara per determinar.

Salut recupera l’estratègia de vacunació massiva per frenar la sisena onada

L’Espai Mercat de Calella i Mas Enlaire de Blanes són dos dels sis punts de vacunació massiva que Salut vol obrir a la Regió Sanitària de Girona, segons han anunciat aquest matí la secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, i la directora del Catsalut, Gemma Craywinckel, en roda de premsa.

L’objectiu és accelerar l’administració de la dosi de reforç a les persones de més de 60 anys, els professionals sanitaris i sociosanitaris i les persones vacunades amb Janssen.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *