El Rebost del Bisbe participa a les jornades gastronòmiques de la maduixa

El Consorci de Promoció Turística del Maresme conjuntament amb els ajuntaments de la comarca i el Consorci d’Enoturisme de la DO Alella, entre d’altres, ha posat en marxa una nova edició de les jornades gastronòmiques de la maduixa. Cita dedicada a un dels fruïts més preuats de l’horta maresmenca, amb productors de solera en poblacions com Sant Cebrià i Sant Iscle, Sant Pol, Calella o els dos Arenys. La iniciativa té per objectiu donar suport al sector agroalimentari de la comarca i hi col·laboren també diversos restaurants, incorporant nous plats a les seves cartes en què la maduixa n’és l’autèntica protagonista.

El Rebost del Bisbe, el restaurant-escola de l’Institut Bisbe Sivilla, s’afegeix al Temps de Maduixes. Ha incorporat a la seva carta diària un nou postre que es podrà demanar fins a principis de juny, dedicat a aquest producte estrella de la gastronomia maresmenca. Es tracta d’una mousse de maduixa i gelatina de coco. En el fulletó informatiu de les jornades també s’explica la recepta: els ingredients, l’elaboració i el temps de preparació.

 

recepta

Després de Sant Cebrià, Sant Iscle i Canet, aquest cap de setmana hi haurà fira de la maduixa a la plaça del Torrent Arrosser de Sant Pol de Mar i també a Arenys de Munt.

Pots consultar-ne el programa clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *