El repte de Pulseras Candelas: més punts de venda per igualar la recaptació que aconseguirien amb la Fira

Voluntàries de Pulseras Candela a l'estand de la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Arxiu
Voluntàries de Pulseras Candela a l'estand de la Fira de Calella i l'Alt Maresme. Arxiu

Crida de les famílies amb infants amb càncer per mantenir la recaptació que els permeti seguir finançant les línies d’investigació que tenen obertes. Pulseras Candelas, amb un grup de voluntàries fixes a Calella, demana a les botigues de la ciutat, i també de rodalies, que es converteixin en col·laboradores amb la recerca del càncer infantil i venguin les polseres de fils de colors que creen artesanalment. Nieves Tejada ha llançat el repte d’aconseguir estendre la xarxa de solidaritat per igualar les donacions que s’obtenien a través de l’estand que en els últims anys han muntat a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que no tindrà edició del 2020 com a conseqüència de la Covid-19.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Nieves Tejeda, ha demanat la conjura de tots per aconseguir que la lluita contra el càncer infantil no es ressenti de la cancel·lació de la mostra calellenca.

Ens hem de proposar el repte que a través del comerç local, aconseguim recollir més recaptació que a la Fira, crec que ho aconseguirem.

I per això volen que nous establiments comercials de Calella s’uneixin a la seva xarxa de botigues solidàries, amb l’únic compromís de vendre les polseres de fils de colors que donen nom a la seva entitat.

Fem una crida i demanar als comerços que se sumin ala iniciativa i facin d’ambaixadors del nostre projecte per recaptar els fons que no podrem recollir a la Fira de Calella i l’Alt Maremse, on aconseguíem uns 7.000 euros de mitjana; o la Fira d’Art i la Fira Alternativa de Sant pol de Mar, que també ens han ajudat a aconseguir recursos.

Les botigues interessades s’han de posar en contacte amb Pulseras Candela, enviant un correu electrònic a pulserascandelas@gmail.com. Les voluntàries els faran arribar les polseres i els nous expositors perquè les tinguin a la vista dels clients.

Gràcies al patrocini de Carglass, que és una empresa que col·labora amb nosaltres des del 2013, hem fet un expositors per unificar la imatge de Pulseras Candela. Fins ara, els voluntaris que feien les candelas compraven els cistellets i els repartien per les botigues. Ara, juntament amb els expositors hem fet uns vinils per acreditar que l’establiment col·labora amb la recerca del càncer infantil.

Des de Pulseras Candela expressen la total confiança en què la gent de Calella i rodalies atendran a la seva crida, com han fet sempre. Però expliquen que ara el gest de solidaritat és més imprescindible per la davallada de donacions que han patit arran de la pandèmia de la Covid-19. Els han caigut un 60% i això posa en perill les set línies d’investigació que tenen obertes, amb un cost aproximat de 650.000 euros anuals. “El càncer no para, la recerca tampoc ho pot fer”, ha dit Tejeda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *