El Saló del Manga frega els 3.000 assistents en la segona edició

El Saló del Manga tanca la segona edició amb xifres pràcticament de rècord. Segons l’organització, entre dissabte i diumenge, unes 3.000 persones van visitar el recinte de la Fàbrica, on hi havia una seixantena d’estands de productes relacionats amb la cultura japonesa i s’hi va desenvolupar un programa d’activitats paral·lel, amb tallers, concursos de karaoke i cosplay. Aquests dies es fa balanç de l’esdeveniment per millorar-lo de cara al 2024. Es confirma la seva continuïtat.

El seguidors de la cultura manga han marcat Calella al mapa. Unes 3.000 persones han fet cap a La Fàbrica, aquest passat cap de setmana, amb motiu de l’esdeveniment organitzat per l’associació Shiawasena Kasoku i la botiga Matsuri.

Una xifra que s’ha donat a conèixer en les últimes hores i que, segons Elena Burgos, la portaveu, permeten parlar de la consolidació del certamen en tan sols dues edicions.

Són gairebé 3.000 persones, però l’any passat vam arribar a les 2.700. Sempre ens mourem per aquesta xifra d’assistents perquè tampoc tenim molt marge per créixer, per una qüestió de capacitat de la pròpia sala. Si mantenim l’oferta, serà pràcticament el mateix en pròximes edicions.

Al Saló del Manga hi havia una zona d’estands, amb una seixantena de parades d’empreses i entitats relacionades amb el món del còmic japonès, i un espai dedicat al joc i als tallers. S’hi han fet concursos de k-pop, karaoke i cosplay, que és del que més agrada als assistents.

Que la gent s’animi a venir disfressats, perquè són dies per passar-ho bé i fer el burro. El nostre és un Carnaval Manga. Sobretot, que disfressin els petits, que són els que més ho disfruten.

L’organització fa balanç de la segona edició pensant en les millores que implantaran a la cita del 2024. Han pres nota d’alguns aspectes que han fallat en l’oferta de restauració, que s’havia muntat a l’exterior per tal de millorar la circulació dins la sala polivalent i la sala amb columnes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.