El tancament de Ryanair pot afectar relativament a Calella

L’Associació Turística de Calella destaca que encara que, l’Aeroport de Girona no és l’aeroport principal de Calella, la problemàtica amb Ryanair pot portar conseqüències. Per això, esperen una solució per l’aeroport Low Cost.

Després que Ryanair anunciés el tancament de la seva base a l’Aeroport de Girona, l’Associació Turística de Calella veu possibles afectacions a la nostra ciutat, tot i que, Calella disposa d’un aeroport alternatiu i proper, com és el de Barcelona-El Prat. Ens ho explica Sònia Hernández, presidenta de l’Associació Turística de Calella.

L’Aeroport de Girona és més a la vora que el de Barcelona, però en els darrers anys s’ha notat una davallada molt gran d’afluència de clients provinents de Girona. Fa temps que s’ha posat en marxa una línia de bus direcció l’Aeroport de Barcelona, això ens ha ajudat a pal·liar el descens de vendes que hem viscut.

A principis del 2000 l’Aeroport de Girona va créixer amb serveis, pàrquing i, en tots els serveis i infraestructures que ofereix a l’interior, però els darrers 6 anys s’ha notat una davallada d’afluència de vols a Girona, diu Hernández.

Tenir dos aeroports ha anat molt bé. És un aeroport Low Cost, això fa que la gent s’animi a comprar vols i la gent s’acosti al voltant de la Costa Brava, Girona i Maresme Nord. Dir: No hem de patir, no. Però sí que és cert, que quan hi ha grans mals hi ha grans remeis.

Una de les propostes que s’ha escoltat a través dels mitjans de comunicació és que Girona sigui la quarta línia de Barcelona-El Prat. Des de l’ATC pensen que “s’ha de treure alguna utilitat d’una infraestructura on si han invertit tants diners” i lamenten aquesta decisió perquè “paguem els plats trencats d’aquesta companyia” tot i que esperen que es trobin solucions a l’Aeroport de Girona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *