El tàndem Buch-Parella opta a dirigir l’executiva local del PDECat

Integrants de la candidatura encapçalada per Marc Buch i Núria Parella
Integrants de la candidatura encapçalada per Marc Buch i Núria Parella

El PDECat ha convocat per dilluns vinent l’assemblea d’elecció de l’executiva local del partit a Calella, havent-se presentat només una candidatura segons ha pogut confirmar Ràdio Calella TV. En aquest cas encapçalada pel regidor Marc Buch, que opta a la presidència del partit demòcrata, fent tàndem amb la també regidora i primera tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Calella, Núria Parella, que ocuparia la vicepresidència dins una executiva ja perfilada.

Marc Buch, candidat a la presidència de l’executiva local del PDECat de Calella, ha anunciat a Ràdio Calella TV quines són les persones que formen part de l’equip amb què es presenta a les eleccions orgàniques.

“És una aposta important poder anar de tànem amb la Núria Parella perquè ja estem fent molta feina conjunta a l’Ajuntament de Calella i entenem que podem seguir aportant molt de positiu. I ens acompanyen Josep Grima com a secretari d’organització, Carlota Pujol com a secretària, Jordi Piqué de tresorer, i de vocals Albert Torrent, Jordi Vivancos, Mertixell Saladrich i Montse Casaus”, ha detallat Buch.

Marc Buch és una de les cares noves dins la política municipal. S’ha estrenat com a regidor del Govern de l’Ajuntament de Calella en l’actual mandat municipal, tenint delegades les competències de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals, a més de Participació. Fa equip amb l’actual primera tinent d’Alcaldia, Núria Parella, mà dreta de l’alcaldessa Montserrat Candini, i responsable de Gestió Patrimonial –ocupant-se del projecte de la Fàbrica Llobet-Guri–, Educació i Fires.

En cas de ser el tàndem escollit en les eleccions de dilluns, a les quals hi estan cridats a participar una setantena d’associats al PDECat, seran la cara visible del nou partit a la ciutat.

“Aspirem a poder treballar per millorar la societat calellenca i catalana amb la nostra aportació, i ens motiva especialment el procés de Catalunya que entenem que no es podria entendre sense el paper que hi juga el PDECat”, ha afegit.

El termini de presentació de candidatures a la presidència s’esgota demà dissabte a la tarda, però tot apunta que no hi haurà cap llista alternativa.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. joan cadena homs escrigué:

    no acepto que una persona falsa i aprofitada estigui dintre un partit com PDECat. no dona cap mena de confiança em la seva tasca en refereixo a la…………- monserrat casaus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat