Continua baixant l’atur a Calella

oficina atur

L’atur ha augmentat aquest mes de juliol arreu de Catalunya, no és el cas, però, de Calella, on s’ha produït un nou descens, mantenint la tònica dels darrers mesos i coincidint amb el retorn de l’activitat turística. Durant el mes de juliol, 19 calellencs han aconseguit un lloc de feina, abandonant així les llistes on constaven com a demandants d’ocupació. Tot i la reducció de la desocupació, encara hi ha 961 calellencs i calellenques que consten com a demandants de feina, segons dades que acaba de fer públiques l’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat de Catalunya.

Respecte al juliol de l’any passat, hi ha 210 persones menys a les llistes d’atur.

La disminució de la desocupació també s’ha produït en altres municipis de la comarca com Mataró, amb 97 persones menys a les llistes d’atur, Santa Susanna (-7) o Arenys de Mar (-11). D’altres municipis turístics, com Pineda de Mar o Malgrat de Mar, han vist les seves llistes d’atur augmentar.

Al Maresme el percentatge d’aturats és del 9,59% i a Catalunya, del 8,98%, mentre que a l’Estat espanyol se situa en el 12,62%.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *