El PP voldria que la pacificació de l’N-II comportés la millora de l’accés a peu als Apartaments Codina

Els grups polítics municipals han pogut conèixer el contingut del projecte de pacificació de la carretera N-II que està treballant el Departament de Territori de la Generalitat i que ha fet a mans de l’Ajuntament de Calella, tal com va avançar l’alcalde fa uns dies. Des del PP, la regidora Céline Coronil ha comentat i lamentat que l’actuació no millora la comunicació amb els Apartaments Codina, que només poden accedir-hi a peu pel semàfor amb polsador que hi ha a tocar de la rotonda del Far. La líder dels populars de Calella, que forma part de la llista electoral per al 12M que encapçala Alejandro Fernández, ha assenyalat el compromís del seu partit amb la millora de la seguretat i amb el projecte d’amplicació de l’Hospital Sant Jaume de Calella.

El camí que porta l’hotel Las Vegas i al veïnat dels Apartaments Codina, per la banda de muntanya, continua tancat per risc de despreniments de terra. El PP lamenta que la proposta de pacificació de l’N-II no resolgui aquesta problemàtica que afecta de manera molt directa al veïnat dels Apartaments Codina, que només poden creuar la carretera pel pas controlat amb semàfor que hi ha a tocar de la rotonda del Far.

La regidora portaveu Céline Coronil ho ha exposat en una entrevista al programa LA CIUTAT.

No hi ha cap modificació en el pas lateral que connecta el nou Mercadona amb els Apartaments Codina, i en això no hi estem d’acord. S’hauria de garantir l’accés per aquest camí (…) S’hauria d’arreglar o bé expropiant part dels terrenys o movent la carretera, això ho han de mirar els experts.

La proposta del Departament de Territori per a la pacificació de la carretera N-II al seu pas per Calella s’ha donat a conèixer als partits polítics municipals, tal com va avançar l’alcalde Marc Buch aquesta setmana, que també va confirmar la idea de construir dues noves rotondes, a l’alçada de l’Hospital Sant Jaume i de l’edifici Citroën, a la intersecció amb el vial de sortida de la C-32. Es desconeix si s’ha definit el traçat de carril bici que ha de connectar tota la comarca.

A l’entrevista a LA CIUTAT, Coronil ha destacat dues de les propostes programàtiques del seu partit de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. La candidatura que encapçala Alejandro Fernández, i de la qual ella en forma part, promet reforçar la seguretat amb més mitjans i recursos per al cos dels Mossos d’Esquadra. També considera significatives les gestions que farà per accelerar el projecte d’ampliació de l’Hospital Sant Jaume.

Tenim um problema de seguretat: la taxa d’ocupacions il·legals supera el 40%, la delinquència i la multireincidència… O la sanitat, tenim el tema de l’hospital encallat i volem tenir la confiança dels electors perquè es posi en marxa.

A nivell local, la regidora del PP de Calella ha tornat a insistir amb la problemàtica de la recollida i la venda de ferralla, que s’escenifica amb l’abandonament de carretons de supermercat a la via pública. També demana que s’hi posi solució, també a la falta d’il·luminació dels dos passos a nivell a la via del tren. Coronil ha comentat que en va parlar personalment amb el tinent d’Alcaldia de Serveis públics, Josep Grima, qui es va traslladar-li que es valorarà la proposta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *