La programació de Festa Major de la Minerva, en l’aire

L’Ajuntament de Calella confia tancar una bona programació de la Festa Major de la Minerva, al setembre, però ara és una incògnita si s’organitzaran concerts o actes de certa concurrència, ni tan sols si es muntarà l’envelat de Barraques.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha explicat aquest matí al programa La Ciutat que estan a l’espera de conèixer els detalls del pla sectorial que ha de presentar el Procicat, amb les mesures de seguretat que caldrà complir en l’àmbit cultural i festiu.

Per a la Festa Major de la Minerva amb envelat, barraques, actuacions de major nombre esperaríem a conèixer com queda el pla sectorial per així conèixer les indicacions i quines són les mesures que cal adoptar. Però l’objectiu final és fer una bona celebració.

De cara al setembre, sí s’ha confirmat la cancel·lació de la Fira de Calella i l’Alt Maresme del 2020 per qüestions logístiques i organitzatives.

En el Consell Municipal de Cultura celebrat ahir, i presidit per Candini, es va convidar a totes les entitats locals a participar del Sant Jordi que tindrà lloc el pròxim dijous 23 de juliol. L’emplaçament serà l’habitual, a la Plaça de l’Església, però no es descarta muntar paradetes a la Plaça de l’Ajuntament per respectar les distàncies de seguretat.

S’ha convidat a altres entitats que no han participat en edicions anteriors però que potser consideren oportú sumar-s’hi pel que simbolitza en l’àmbit cultural, d’amor i de civisme (…) En cas que sigui necessari, també s’habilitarà la Plaça de l’Ajuntament.

La reunió celebrada ahir a l’Ajuntament Vell també va servir per presentar la nova convocatòria de subvencions per a entitats culturals i anunciar les persones que integraran la comissió que decidirà quina distribució es farà de la partida assignada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *