[AMPLIACIÓ] El tinent d’alcaldia Sitjà explica el present i futur de Can Salom

Imatge d'arxiu

Ahir va ser un dia molt important per al futur cultural de la ciutat de Calella. Al Ple es van tractar dos punts referents al futur de la Sala Mozart, que es van debatre conjuntament.

Aquest equipament, Can Salom, fins ara privat i ja gestionat en part per l’Ajuntament, passarà a ser plenament municipal gràcies al conveni pactat entre l’Ajuntament i la família propietària. I qui hi ha treballat, i ens costa que intensament, ha estat el tinent d’alcaldia Jordi Sitjà.

Aquí podeu escoltar l’entrevista a Jordi Sitjà emesa a l’Info Vespre

Arcadi Lluís Salóm: “No ha sigut una decisió fàcil”

La propietat del Cinema Sala Mozart ha valorat a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV l’acord amb l’Ajuntament de Calella sobre la viabilitat futura de l’equipament cultural, que serà objecte d’una requalificació urbanística per permetre que passi a mans municipals. Arcadi Lluís Salom ha explicat que garanteix la continuïtat de les activitats culturals que s’hi desenvolupen, tot i admetre que el camí cap a la seva municipalització “no ha estat una decisió fàcil” per a la família.

Quant a l’activitat pròpiament cinematogràfica, Lluís Salom ha recordat que ja es fan projeccions en el marc del CineClum de Foto-Film Calella i del Cicle Gaudí però apunta les dificulats per reprendre l’activitat comercial. “L’espai és per fer-hi altres activitats que trencarien el calendari natural d’una sala a ple rendiment. Però sí que hi ha voluntat d’ampliar l’oferta cinematogràfica dins les possibilitats”, ha exposat el propietari del Cinema Sala Mozart.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a Arcadi Lluís Salom a l’Info Migdia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *