El toc de queda per la nit de Cap d’Any es manté a la 1 de la matinada

El Govern ha decidit no tocar el Pla de Nadal previst per aquestes festes, malgrat l’augment de casos dels últims dies que han fet saltar les alarmes. Els consellers de Salut i Interior ho van confirmar ahir en roda de premsa després de la reunió del Procicat, en què s’havien de revisar les mesures i posar-les en l’actual context pandèmic. Per tant, es manté el toc de queda a la una de la matinada previst per la nit del 31 de desembre i també la limitació a un màxim de 10 persones, de dues bombolles diferents, en els sopars i trobades socials.

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, demanava actuar amb més prudència que mai per Cap d’Any i el que queda de festes; limitant al màxim la interacció social al grup bombolla encara que les mesures permetin les trobades de fins a 10 persones.

S’ha decidit no modificar-les i esperar a què acabi el període de 15 dies, dilluns vinent (…) Tinguem clar que el Cap d’Any és una data complicada, que arrossegarem una època de més interacció social com és Nadal; i que ens n’espera una tercera per Reis. Fem el que deia la consellera: complim amb les mesures.

D’acord amb el Pla de Nadal, la mobilitat continua limitada dins de la comarca fins a l’11 de gener, amb les excepcions d’anar a treballar, visitar familiars o anar a una segona residència. No es modifiquen les restriccions vigents als sectors del comerç, la restauració i l’hostaleria, o la cultura; entre d’altres.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *