La Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme, a Ràdio Calella Televisió

Ràdio Calella Televisió es bolca des d’aquest dijous i fins diumenge amb la Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme. El mitjà de comunicació municipal oferirà una sèrie de directes a través de les diferents plataformes d’emissió. Enguany, les xarxes socials també prendran protagonisme en el relat informatiu d’aquests dos importants esdeveniments per a la ciutat.

Avui dijous arrenca la Festa Major de la Minerva amb el pregó a càrrec de l’ artista calellenca Aina Da Silva. Un pregó que es podrà seguir en directe a través de Ràdio Calella Televisió a partir de les 21 h. Prèviament, i a través d’ Instagram, oferirem la crida a la Festa Major amb la xaranga Ho Peta Street Band. Una cercavila que es farà per diferents carrers del municipi per anunciar als calellencs que la seva festa major ja és aquí.

Divendres es podrà seguir en directe la inauguració de la 42a Fira de Calella i l’Alt Maresme a partir de les 17 h des del Passeig Manuel Puigvert.

Dissabte a partir de les 18 h oferirem en directe la diada castellera que comptarà amb l’actuació dels Xics de Granollers i la colla amfitriona, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, els Maduixots. Ràdio Calella Televisió oferirà per primera vegada imatges en directe a través de dron de la Plaça de l’Ajuntament.

Diumenge es podrà veure la 40a Trobada de Gegants amb la Colla de Geganters i Grallers de Calella.

La Ràdio, a la Fira de Calella i l’Alt Maresme

Durant els tres dies de Fira, Ràdio Calella Televisió oferirà tres programes de ràdio des de l’estand d’entitats. Demà divendres de 12 a 13 h entrevistarem els principals protagonistes del certamen firal d’aquest 2023. Dissabte, de 13:30 h a 14:30 h serà el torn de les havaneres. El programa d’aquesta casa, “A ritme de 2 x 4” encetarà la temporada amb un debat sobre les havaneres des de la perspectiva femenina. I finalment, diumenge serà el torn d’un debat sobre el centenari de la ràdio que es commemorarà l’any que ve. Ràdio Calella Televisió s’avança a aquesta efemèride amb un debat que comptarà amb la participació de les periodistes Núria de José, responsable del servei d’actualitat de La Xarxa; Teresa Carreras (Mataró Ràdio) i Carles Prats (TV3). “100 anys de Ràdio” estarà moderat pel periodista calellenc Pau Bartrolí i s’emetrà en directe des de l’estand d’entitats de la Fira entre les 13:30 i 14:30 h.

La cobertura informativa de Ràdio Calella Televisió es completarà amb una quinzena de directes a través d’Instagram.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.