El viatge de tres amics de la infància marcats per la pèrdua del Pol

El Cicle Gaudí torna a la Sala Mozart amb la projecció d’una pel·lícula escrita a vuit mans per Ignasi Àvila, Pau Cruanyes, Eudald Valdivieso i Gerard Vidal. Es va estrenar el 2020 i va rebre una nominació a la millor pel·lícula als premis de l’Acadèmia del Cinema Català. És una “road movie” que explica la història de l’Eric, en Marcel i l’Ona, tres amics de la infància marcats per la pèrdua d’un quart col·lega, en Pol. Tot arrenca la nit que roben les seves cendres i emprenen un viatge amb destí definit. El “leitmotiv” és el dol, però presenta certes dosis de tensió pels conflictes que apareixen entre ells durant el trajecte.

L’escapada dels tres amics acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial. L’actriu Judit Cordina i els actors Arnau Comas i Oriol Llobet interpreten els personatges d’aquest llargmetratge que es va estrenar el 2020 i va rebre la Bisnaga de Plata del Festival de Màlaga a la millor direcció.

Aquesta nit es projecta a la Sala Mozart (21h) dins la programació del Cicle Gaudí. El preu de l’entrada general és de 4,50 euros i hi ha descomptes per als titulars del Carnet Jove i presentant la targeta del Club Vanguardia o de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *