[Eleccions 26J] 12.547 calellencs estan cridats a les urnes

ELECCIONS20DB

Jornada de reflexió de cara a les eleccions generals que se celebraran demà diumenge, 26 de juny, i que determinaran la composició del Congrés i del Senat de la pròxima legislatura. 12.547 calellencs i calellenques podran exercir el seu dret a vot des de les nou del matí de demà, hora d’obertura dels col·legis electorals, i fins a les vuit del vespre. Ràdio Calella TV informarà a través del portal www.radiocalella.cat de l’inici de la jornada electoral, d’incidències en cas de produir-se, i donarà a conèixer els resultats i la valoració que en facin els líders polítics locals al final del dia.

Calella desplegarà demà diumenge el dispositiu d’eleccions, amb cinc col·legis electorals que obriran portes a les nou del matí un cop s’hagin constituït les meses.

Des de llavors, i durant onze hores, 12.547 calellencs (99 més que a finals de desembre passat) podran exercir el seu dret a vot a les 19 meses distribuïdes als col·legis de l’Escola Pia, la Fàbrica Llobet-Guri, l’Ajuntament Vell i els dos centres de l’Escola Freta.

L’Ajuntament de Calella estarà obert tot el diumenge de jornada electoral per oferir informació al ciutadà.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *