Eleccions 27S. Major afluència de votants durant el matí d’eleccions a Calella

La jornada electoral del 27S s’està desenvolupament amb absoluta normalitat a Calella, sense incidències destacables en l’obertura dels col·legis. Només ressenyable l’absència d’un vocal de mesa a les Escoles Freta. A partir de llavors, i especialment a l’hora del migdia, s’han generat cues davant les urnes fent que la participació hagi crescut respecte la darrera cita electoral catalana. La participació a les 10h ha arribat al 6,14%, un punt i mig per sobre que en el 2012.

12.425 calellencs i calellenques conformen el cens electoral per aquestes eleccions al Parlament de Catalunya. Des de primera hora, han acudit en major nombre als quatre col·legis repartits per la ciutat per exercir el seu dret a vot, compartint a través dels micròfons de Ràdio Calella TV les seves sensacions i motivacions i motivacions en aquesta cita amb les urnes.

A les Escoles Freta, hem parlat amb els més matiners, alguns d’ells ho feien per primera vegada i altres s’han sentit, aquest cop, més cridats que en anteriors ocasions.

I migdia de cues intenses a la Fàbrica Llobet-Guri per anar a votar. Molta gent coincidia en opinar que mai abans en unes eleccions al Parlament s’havia vist tanta participació ni tanta gent acostant-se a les urnes. I és que la democràcia pot ser, i ha de ser, viscuda com una festa familiar. I ho il·lustraven una àvia anant a votar de la mà de la seva neta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *