Eloi Canals posa rumb al Mundial de patinatge artístic

Eloi Canals durant l'exercici lliure al Campionat d'Espanya (FOTO: Pol Benach)

El jove patinador de l’Associació de Patinatge Artístic de l’Alt Maresme viatjarà a finals d’agost a la Xina per a participar al Campionat del Món, convocat amb la selecció espanyola. Competirà en categoria júnior i en la modalitat lliure, on aspira a culminar una temporada excel·lent en la que s’ha penjat l’or al Campionat d’Europa, d’Espanya, de Catalunya i el que es va disputar a Barcelona.

Eloi Canals ha compartit a Ràdio Calella TV les seves sensacions de cara al Mundial. Es mostra segur de les seves possibilitats i, per això, aquest jove patinador de només 19 anys ha estat treballant dur al llarg de tota la temporada.

“Vaig molt segur. No sé en quina posició quedaré perquè desconec en quin punt arriben els meus contrincants. Però si faig el que sé, acabaré en bona posició”, ha assegurat Canals.

Canals, de l’Associació de Patinatge Artístic (APA) de l’Alt Maresme, competirà en la modalitat lliure de la categoria júnior. El combinat espanyol està nodrit bàsicament de patinadors catalans, mostra del bon planter que hi ha aquí.

En una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV ha dit que Catalunya vindria a ser dins d’Espanya el que representa Itàlia pel patinatge al conjunt d’Europa. D’allà en sortien tradicionalment els millors patinadors del continent. En l’últim europeu, però, ell i els altres convocats els van guanyar amb solvència.

“Em va sortir realment bé el programa curt i el llarg, que el vaig realitzar gairebé de forma perfecta i em vaig quedar a 60 punts del segon, que són molts punts. Itàlia té molt bons patinadors i sempre acostumen a quedar primers d’Europa i del món, però aquest cop no ha estat així. Ni en categoria masculina ni femenina, ni júnior ni sènior, perquè totes les medalles se les ha quedat Espanya”, ha destacat el patinador.

El patinador va viatjar a Itàlia acompanyat pel seu entrenador, Alberto Fernández, de l’equip tècnic de l’APA Alt Maresme, entitat que agrupa en un els dos clubs que hi havia a Calella i Pineda de Mar.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Eloi Canals a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *