Els actes del Dia de la Dansa que s’havien de fer a l’exterior traslladats a l’Espai Mercat

Imatge d'arxiu

El maltemps obliga a reubicar els actes a l’exterior del Dia Internacional de la Dansa. Tots els actes previstos a la Plaça de l’Ajuntament i a la Plaça de l’Església es portaran a terme a l’Espai Mercat.

Concretament, el taller de dansa creativa de Gemma Galera s’està realitzant a hores d’ara ja a l’Espai Mercat i taller de bollywood amb les danses orientals i exòtiques, a càrrec de l’associació Orientalium, previst a la Plaça de l’Ajuntament a les 11:30h, també es realitzarà a l’Espai Mercat i per últim, l’audició de sardanes amb la Cobla Ciutat de Girona, prevista a la Plaça de l’Església a les 12:15h es realitzarà a la mateixa hora a l’Espai Mercat.

L’Espai Mercat està integrat dins l’edifici del Mercatal Municipal i s’hi pot accedir per la porta del darrera. És una sala polivalent on s’hi han realitzat actes diversos, conferències, exposicions i actuacions.

Aquesta tarda, la Gala Mostra de Dansa amb la participació de les Escoles de Dansa és realitzarà com està programat a la Sala Mozart a les 6.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *