Els Amics Escoltes del Montnegre varien el recorregut de la Marxa de Sant Andreu

La font de Sant Quirze serà el punt de sortida de la setena edició de la caminada popular que organitzen els Amics Escoltes del Montnegre per aquest diumenge 2 de desembre. Consta d’un recorregut d’aproximadament 13 quilòmetres, apte per a tots els públics, i que passa per indrets significatius del Parc del Montnegre-Corredor i discorre per alguns dels camins que s’han anat obrint i adequant en els últims anys amb el suport de l’Agrupament Escolta Montnegre. La Marxa de Sant Andreu destaca per tenir un interès paisatgístic i cultural, i ajuda a tirar endavant el projecte de recuperació de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda. La inscripció, un cop finalitzada l’anticipada, costa 10 euros.

La Marxa de Sant Andreu de l’Arboceda sortirà a les 8 del matí, diumenge 2 de desembre, de la font de Sant Quirze. Es pujarà per la Riera Capaspre fins al Coll de l’Era d’en Móra –l’antic abocador–, passarà pel camí que van obrir els escoltes fins el Mas de Ca l’Estol, i des d’allà fins al Collet de Sant Andreu. La resta del recorregut, que inclou novetats respecte el traçat de l’any passat, l’ha detallat a micròfons de Ràdio Calella TV Pere Badalló, dels Amics Escoltes.

Un cop haguem visitat l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda, i aquesta és la novetat, anirem per davant de Can Xic Dalmau i en comptes de tornar per la pista forestal ho farem per un camí que hem obert amb la unitat de Pics i Caravel·les del CAU que et porta fins les Torrenteres. Accedirem al Camí de la Carbonera, també recuperat fa unes edicions, que et puja a Coll Trencat. I en comptes de baixar per la riera anirem per la Serra de les Guitlles i agafarem, un camí que va passar per la Font del Decai fins connectar amb la riera i acabant a la font de Sant Quirze.

La Marxa de Sant Andreu és de 13 quilòmetres de distància i apte per a tots els públics. No hi ha temps màxim per completar-lo, i els participants es trobaran fins a quatre avituallaments.

A continuació podeu escoltar l’explicació de tot el recorregut, al detall.

 

Les inscripcions es podran fer el mateix dia al preu de 10 euros. Tots els beneficis es destinaran al projecte de restauració de l’ermita.

Que es pugui gaudir de l’entorn del Montnegre més proper a Calella i que la gent descobreixi espais i camins que hem recuperat. A més, ajudar a la preservació d’aquest espai natural i destinar els beneficis a la restauració de l’ermita de Sant Andreu de l’Arboceda que vam comprar fa uns anys.

En acabar, s’oferirà una botifarrada als participants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *