Els boleros de Maria Muñoz aquesta nit al NEC

La cantant pinedenca Maria Muñoz actuarà aquesta nit al NEC, en un concert íntim a ritme de boleros. Muñoz farà la presentació oficial del seu darrer treball “Lo Intimo” on fusiona la balada mediterrània i els boleros mexicans. Cantant i compositora, porta tota una vida dedicada a la música. Durant l’espectacle d’aquest vespre al Far de Calella, Muñoz farà un recorregut per les balades de la seva vida, cançons que parlen de l’amor i de totes les seves facetes, i sobretot, dedicades al desig, al desamor, a la gelosia.


En una entrevista al programa La Ciutat Muñoz ha agraït la confiança de l’Ajuntament de Calella per seguir apostant per la cultura en moments tan difícils pel sector. De fet el concert d’aquest vespre serà la primera vegada que Muñoz tornarà a trepitjar els escenaris després de 4 mesos. Un moment, que diu, serà molt emotiu i desitjat.

La primera en públic serà aquesta perquè durant tres mesos hem actuat virtualment per acompanyar a la gent en moments tan durs. També vull agrair la confiança de l’Ajuntament de Calella amb els artistes de km 0 que no són tan conegut i que necessitem treballar més que ningú. Avui serà un dia de moltes emocions i molt esperat i estic segura que acabaré plorant.

A Muñoz l’acompanyarà a dalt de l’escenari tres músics amb una llarga trajectòria. Es tracta del guitarrista Jordi Galán, el bateria Emilio Sancho i als teclats Ángel Poncela del grup Fórmula V.

A causa de les limitacions d’espai imposades per evitar la propagació de la Covid-19, enguany es faran dos passis de cadascuna de les actuacions per controlar els aforaments i es desinfectaran totes les cadires i lavabos entre passi i passi. Així mateix a l’entrada del recinte hi haurà un dosificador de gel hidroalcohòlic.
La primera sessió serà a les 20.30 h i la segona a les 22.30 h. Les entrades encara es poden comprar al portal entrapolis.com i també dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit. El preu de l’entrada és de 8 euros i és obligatori l’ús de la mascareta. En cas de pluja el concert es farà a la Sala Mozart.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *