Matriculacions obertes per als cursos de l’Escola Oficial d’Idiomes

L’Escola Oficial d’Idiomes ja ha obert el període de matriculacions pel curs 2020-2021. Aquest període de matriculacions però és només pels alumnes que ja estudien al centre i que avancen de nivell. Seguint les recomanacions de seguretat establertes per la Covid-19 les inscripcions enguany es fan de manera telemàtica del 2 al 10 de juliol. També s’han habilitat dos dies – 9 i 10 de juliol – per fer-la presencialment i per resoldre incidències. Pel curs vinent l’Escola Oficial d’Idiomes oferta entre 400 i 500 places.

Fins al 10 de juliol només s’estan fent les matriculacions dels alumnes que ja estudien al centre i es fan a través d’un enllaç disponible al web de l’escola. Les inscripcions pels nous estudiants s’hauran de fer només durant tres dies, del 31 d’agost al 3 de setembre i també de forma telemàtica. Quim Menció és el director de l’EOI.

Estem fent totes les matriculacions telemàtiques i sí que és cert que tenim un dia per resoldre incidències i només aquell dia les podrem fer de manera presencial pels casos que no l’hagin pogut fer telemàtica. Pel que fa a les inscripcions d’alumnes nous, seran del 31 d’agost al 3 de setembre i també s’hauran de fer en línia.

Anglès, alemany i rus són les tres llengües que se seguiran impartint a l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella, i amb els mateixos nivells. El director de l’EOI ha comentat l’oferta educativa pel curs vinent en una entrevista al programa La Ciutat.

L’oferta serà la mateixa que teníem aquest any. Em consta que a cap Escola Oficial s’ha modificat l’oferta. Aquí Calella seguirem oferint els cursos d’A1 i A2 de rus. A1, A2 i B1 d’alemany i A1,A2,B1, B2.1, B2.2 i C1 d’anglès.

També s’oferiran cursos especials pels alumnes que ja hagin superat els nivells oficials. Es tracta del curs de B1 de rus i el B2 + i C2+ d’angles. Són cursos que no permeten obtenir títol o certificat oficial i on es treballa la comprensió i expressió oral. Enguany per culpa del coronavirus no es podran fer els cursos intensius d’estiu. Menció ha assegurat que tan sols tres escoles de tot Catalunya els faran però de manera telemàtica.

Només s’han obert a tres escoles grans a l’EOI de Drassanes, Vall d’Hebron i Cornellà. Tots els alumnes que ens ho han demanat els hem redirigit allà que també els fan de manera telemàtica.

Pel curs vinent l’Escola Oficial d’Idiomes oferta entre 400 i 500 places. Els únics requisits per inscriure’s són ser major de 16 anys pels cursos d’anglès i major de 14 anys pels cursos d’alemany i rus.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.