Rock On The Rocks celebra el seu desè aniversari amb un concert del grup danès Blindstone

L’associació musical Rock On The Rocks organitza un concert d’aniversari per celebrar els seus deu anys d’història promovent el rock i el blues a Calella. Es farà al pub Rock and Apples del carrer Amadeu, on dissabte a la nit hi actuarà el grup danès Blindstone. Encara hi ha entrades a la venda, que es poden comprar de forma anticipada al portal entradium.com, i n’hi haurà a taquilla al preu de 10 euros.

Oriol Serras, de Rock On The Rocks, ha detallat a Ràdio Calella Tv quina és la proposta musical escollida per celebrar el desè aniversari de l’associació. Explica que Blindstome és un dels grups més reputats del país nòrdic. “És un power trio amb un guitarrista molt potent que fa música blues-rock, arribant a la part més hard-rock”, ha explicat.

El concert es farà al pub musical Rock and Apples del carrer Amadeu, a partir de dos quarts d’onze de la nit, aquest dissabte 3 de desembre. Les entrades es poden comprar al portal entradium.com al preu reduït de 9 euros, el mateix dia a taquilla per 10 euros. L’aforament és limitat.

Rock On The Rocks vol compartir així l’alegria d’haver arribat als 10 anys de vida, amb una història de lluita per trobar espais de promoció de la música rock i blues a Calella, sempre apostat per grusp i formacions de qualitat internacional. Oriol Serras ha recordat com van ser els inicis de l’associació. “Vam començar de forma modesta agafant les regnes del que era el Fes-te la Festa a la Platja però portant grups internacionals i, a partir d’aquí, vam créixer gràcies també als contactes dels grups que sortien de gira fins a plantejar-nos la possibilitat d’organitzar el Calella Rockfest amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquest era el punt final de la lluita que havíem tingut els anys anteriors”, recorda Serras.

En l’última de les quatre edicions del Calella Rockfest, van pujar a l’escenari de la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri els mítics Ten Years After, supervivents del festival Woostock del 1969, els suecs Backyard Babies, el nordamericà Joe Lynn Turner, membre de formacions com Rainbow o Deep Purple, o el finlandès Michael Monroe, d’Hanoi Rocks.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *