Els ciutadans de Calella ja poden veure les llums de Nadal en alguns punts de la ciutat

El dia 1 de desembre, Calella estarà il·luminada amb les tradicionals llums de Nadal, que decoraran diferents carrers de la ciutat. Com cada any, l’encesa de les llums dona el tret de sortida a una època festiva i familiar com és l’etapa nadalenca.

En menys d’un més, concretament el divendres dia 1 de desembre a la tarda, Calella encendrà les llums de Nadal. La Primera Tinent d’Alcaldia i responsable de Fires, Núria Parella ho explicat en una entrevista a l’InfoMigdia.

El cost de la instal·lació de les llums, com ja fa uns anys, va a càrrec de l’Ajuntament de Calella, i és una activitat més dins la dinamització comercial que fa el consistori en èpoques nadalenques.

Precisament, una de les activitats de dinamització és la Fira de Nadal, que enguany, en lloc de fer-se pel pont de la Puríssima, es farà en dos caps de setmana.

Com cada any, i gràcies a la bona acollida per part dels ciutadans, es repetiran activitats com la dels personatges d’animació infantil, la música en viu al carrer, així com activitats al Mercat Municipal.

A continuació podeu escoltar l’entrevista sencera de Núria Parella emesa a l’InfoMigdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *