[AMPLIACIÓ] L’assemblea del PDeCAT ratifica la candidatura de Montserrat Candini a la reelecció

Intervenció de Montserrat Candini a l'assemblea del PDeCAT celebrada ahir (FOTO: @Pdemocratacat)
Intervenció de Montserrat Candini a l'assemblea del PDeCAT celebrada ahir (FOTO: @Pdemocratacat)

Candini encapçalarà la candidatura de Junts per Calella a les municipals del maig del 2019. Aquesta és la fórmula electoral en la qual s’integrarà el PDeCAT, tal i com s’havia anat anunciant i ahir es va confirmar en l’assemblea extraordinària del partit. Montserrat Candini optarà per segona vegada a la reelecció com alcaldessa de Calella, càrrec al qual va arribar l’any 2011 i va revalidar en les municipals següents, el 2015.

Candini ha agraït la confiança del partit i s’ha compromès a seguir treballant “per la prosperitat i el benestar social”. En una entrevista a l’Info Migdia ha aclarit que la llista de Junts per Calella serà una candidatura transversal que combinarà actius del partit i independents.

La vocació de sempre ha estat fer llistes transversal amb persones de diverses sensibilitats però amb l’objectiu de seguir transformat Calella en termes de prosperitat social.

Amb la seva ratificació, i un cop passades les festes de Nadal, s’intensificaran les reunions preparatòries de la candidatura a les municipals del 2019, tant de programa com del que és pròpiament la llista. Amb tot, Candini ha assegurat que la feina ja està en marxa.

Ja he tingut contactes amb homes i dones, i a partir d’aquí començarem a treballar amb reunions de coordinació i sectorials i temàtiques sobre eixos dels propers anys. Serà un treball en equip i de forma cohesionada, i a partir de gener ho farem de manera més programada i calendaritzades.

Montserrat Candini ha agraït als associats que li han fet confiança i a totes les persones que durant el temps de reflexió que es va prendre la van animar a tornar-se a presentar.

En les últimes hores, l’alcaldessa de Calella ha rebut la felicitació del president nacional del PDeCAT, David Bonvehí, que ha reconegut el treball que Candini ha fet per situar la ciutat com a referent del millor municipalisme del país.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat