Els comerciants de Calella estan disposats a promoure la venda solidària de les polseres Candela

Ha quallat la proposta perquè les botigues de Calella s’impliquin en la recaptació de fons per a la investigació del càncer infantil. Una idea que es va plantejar durant l’entrevista al pare de la família calellenca que ha participat a la campanya “Para los valientes”, que té per objectiu la construcció a Barcelona d’un centre mundialment punter d’oncologia pediàtrica, un projecte impulsat per l’Hospital Sant Joan de Déu. L’endemà mateix, el president de Calella Centre Comercial s’ha mostrat disposat a què l’associació estableixi contacte amb les famílies que elaboren les polseres Candela perquè la seva venda s’estengui pels establiments calellencs.

Xavier Nogué ha expressat la solidaritat de l’associació empresarial amb la causa, que toca molt d’aprop a la societat calellenca. Ha exposat la seva predisposició per fer les gestions necessàries perquè totes les botigues de la ciutat tinguin accés al grup de famílies i pacients que elaboren les polseres solidàries anomenades Candela, i a través de la qual s’arriba a finançar el 50% de la investigació oncològica que realitza l’Hospital Sant Joan de Déu.

“Com no pot ser d’altra manera quan és per una bona causa, i en aquest cas concret també, els comerciants estem disposats a aportar el nostre gra de sorra. Pensem que primer hauriem de parlar amb ells per poder facilitar al soci informació de la iniciativa i el seu contacte perquè puguin tenir les polseres al seu establiment”, ha declarat Nogué a Ràdio Calella TV.

El president de Calella Centre Comercial ha apuntat que el suport de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Calella en la difusió d’aquest gest pot donar encara més força a la proposta.

Des que Ràdio Calella TV va fer-se ressò de la participació de la família Bosch en l’espot promocional de la campanya Para los valientes, hi ha hagut un allau de mostres de suport cap a ells. La notícia ha tingut un fort impacte a les xarxes socials i especialment a través de Facebook, on ha s’ha registrat un rècord de gairebé 500 comparticions.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *