Els comerciants retiren a última hora les al·legacions contra el conveni amb l’Aldi

Representació de l'edifici resultant del projecte del nou supermercat

Un dia abans que es debatessin en el Ple Municipal, l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial ha retirat formalment l’escrit d’al·legacions que va presentar contra el conveni entre l’Ajuntament de Calella i Aldi Supermercats per a la construcció d’un equipament al solar de l’aparcament Hospital 2. Llavors, van exposar que l’obertura del supermercat els generava diverses inquietuds, especialment en relació a l’ús públic que es podrà fer de les 144 places d’aparcament que resultaran de les dues plantes soterrades que tindrà l’edifici. El president dels comerciants ha argumentat que han rebut les explicacions oportunes i que per això han decidit tirar enrere les al·legacions.

El president de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial ha reiterat que la funció de l’entitat és defensar i preservar els interessos dels seus associats i del teixit comercial local, sense entrar en qüestions estríctament polítiques.

Josep Maria Gallart, que pel moment ha declinat fer declaracions públiques, ha explicat que en una reunió amb membres de l’equip de Govern se’ls va resoldre les inquietuds que els havien portat a presentar les al·legacions i que, en base a això, van prendre la decisió de retirar-les. Aquestes tenien a veure principalment amb la gestió que es farà de les places d’aparcament que tindrà l’equipament comercial i fins a quin punt se’n podrà fer ús públic.

Així mateix, ha negat haver rebut pressions per part del Govern Municipal com va insinuar el portaveu de Calella en Comú, Sebastián Tejada, a Ràdio Calella TV, divendres passat.

Amb aquesta acció d’última hora, cau un dels paquets d’al·legacions que demà ha de resoldre el Ple Municipal, convocat amb caràcter extraordinari. Es mantenen i es portaran a debat les que hi han presentat els comuns.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Miquel Esquirol ha dit:

    Algú pensa i pregunta que com que retiren les al·legacions és que els han pressionat.I quan les van presentar hi havia pressions?Ah,no.pressions n’hi ha quan tenen discrepàncies amb algún grup. Per què està clar que els comerciants no tenen criteri, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.