C’s retreu a l’AMPA de La Minerva que declinés la seva proposta per reforçar la biblioteca

ciutadans

El partit polític Ciutadans, establert des de principis d’any a Calella, ha mostrat la seva sorpresa en conèixer que Òmnium Montnegre ha fet una donació de llibres a l’AMPA de La Minerva. Explica que va oferir-se a promoure una recollida pública però que, després d’unes setmanes esperant resposta, finalment l’associació de famílies del centre va dir-los que arribats gairebé a final del curs no era el moment. Des de Ciutadans s’afirma que la biblioteca de la Minerva s’ha dotat amb llibres de lectura d’una “entitat polititzada” i s’apunta la possibilitat que els volums puguin tenir també tendències concretes.

Ciutadans retreu a l’AMPA de La Minerva que no acceptés la seva proposta d’iniciar una campanya de recollida de llibres entre els veïns, però sí la donació feta per Òmnium Montnegre. Ràdio Calella TV informava la setmana passada que l’entitat va entregar un lot de 250 llibres de lectura infantil per a la biblioteca del centre educatiu.

La portaveu de l’agrupació local del partit ha explicat a Ràdio Calella TV que l’associació de famílies del centre va declinar l’oferiment que els van fer pels volts de la Diada de Sant Jordi.

“Òmnium ha escollit els llibres que ha volgut donar a l’escola arran d’una petició feta per l’AMPA, quan a nosaltres ens ho van negar. Pensem que no puguin ser llibres polititzats i que una escola pública pugui arribar a estar polititzada i amb un ideari concret”, ha declarat Laura Alba.

La portaveu de Ciutadans a Calella ha detallat que el passat 18 de maig, l’AMPA de la Minerva va respondre a la seva proposta d’iniciar una recollida de llibres entre els veïns.

“Consideràvem que una recollida de llibres per a una escola pública s’havia de fer al marge de la política i aprofitant els recursos de la gent del poble. Ens van dir que no, que simplement no era el moment perquè s’arribava al final de curs i els llibres s’haurien d’encaixar”, ha indicat Alba.

Pel moment, el partit no es planteja requerir a l’AMPA o a l’escola conèixer la temàtica i els continguts que recullen els llibres de lectura que s’han incorporat a la biblioteca del centre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat