Els dards tornen a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet

La sala Polivalent de la Fàbrica Llobet Guri acull des del passat dissabte el Catalunya International Darts. Un esdeveniment que combina la pràctica del dard amb l’oferta pròpia de la destinació turística, a la que s’hi han acollit cinc establiments hotelers. Aquest esdeveniment, que des de l’any 1994 es celebra a la ciutat, acostuma a ser punt de trobada d’aficionats a aquesta disciplina, majoritàriament vinguts de l’estranger. Les competicions que s’han organitzat aquests dies no són puntuables pel rànquing mundial. Les que sí ho seran són les que tindran lloc el proper cap de setmana (4 i 5 de setembre) i que organitza la Federació Catalana de Dards com a membre de la federació mundial Wold Darts Federation.

Es tracta del Catalonian Open que des de fa 9 anys acull la ciutat i que es farà dissabte. Aprofitant que vindran a participar-hi persones de l’estranger, s’ha optat per organitzar una segona competició de cara a diumenge que han batejat com a FCD Aniversari Open 21, per celebrar els anys que fa que venen a Calella. Tot i que estimen que la participació internacional baixarà un 40%, aposten per seguir donant els premis habituals i donar a la competició el valor que mereix. Josep Mª Salvadó, president de la Federació Catalana de Dards.

La participació en aquesta competició ha estat majoritàriament internacional. Tot i que amb la pandèmia, la participació es veurà reduïda notablement, nosaltres seguim apostant per donar els mateixos premis i donar a la competició el valor que mereix. Hem calculat que baixarà un 40%. Esperem que no baixi més.

Entre els participants n’hi ha de França, Bèlgica, Països Baixos, Alemanya i el Regne Unit, el país on més practica el tir del dard.

Tenim participació de França, Bèlgica, Països Baixos, alemany i el Regne Unit. Sorprenentment del Regne Unit també tenim participació i dic sorprenent perquè ara amb el tema del Brexit, tot i que és el país bressol dels dards, ho tenen més complicat i se’ls encareix molt viatjar a Catalunya. S’han de fer PCR per sortir i tornar a entrar; això el que fa és encarir el cost de participar en una competició fins ara tan econòmica per ells.

Des de l’organització s’ha pres totes les mesures necessàries perquè la Sala Polivalent sigui un espai segur lliure de Covid.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *