Els equips de bitlles catalanes calellencs ja tenen instal·lats els mòduls ZEM

mòduls bitlles nous

Els mòduls ZEM pels equips de bitlles catalanes de Calella ja estan operatius a la Muntanyeta. Serveixen per guardar el material que utilitzen i alhora ser la seva seu social. Era una de les demandes dels dos clubs de bitlles catalanes que hi ha a la ciutat: el Calella Marxa, que té dos equips, i Gent de Barri de Pequin. Aquesta és una actuació inclosa al Pla d’Equipaments Esportius de la Ciutat.

Martí Barrera, president de l’equip Calella Marxa, s’ha mostrat molt satisfet i ha dit que de totes les pistes que ha visitat, a cap tenen uns mòduls com els que s’han posat a la Muntanyeta.

Ens serviran per tenir-ho tot ben emmagatzemat i tenir una mica d’oficina. Jo, en totes les pistes que he estat de bitlles catalanes, de llarg a cap pista tenen els mòduls dels que disposarem a la Muntanyeta.

Ara que ja tenen les instal·lacions completades és el moment de fer un pas endavant. La intenció és crear una escoleta de petits bitllaires de cara a potenciar aquest esport típic d’arrel tradicional que s’ha practicat al nostre país al llarg de moltes generacions.

Ara que tenim una instal·lació molt adequada serà el moment de fer una petita escoleta i anar a les escoles a ensenyar el que és aquests esport que no és més que un joc i que t’ho passes molt bé.

Aquesta però no és la única qüestió que els equips de bitlles catalanes calellencs tenen en ment. De fet proposaran que les instal·lacions de la Muntanyeta siguin la seu de la final catalana individual de bitlles catalanes.

Aprofitarem aquests any per demanar ser seu del Campionat de Catalunya Individual on es fan unes fases prèvies i els 50 jugadors que tenen millor puntuació passen a la final, i les 25 millor jugadores també passen a la final.

La sol·licitud l’han fet aquesta setmana i en qüestió de 15 dies es faran publiques les poblacions que opten a ser la seu del campionat.

Normalment es fa entre els mesos de maig i juny quan ja han acabat totes les eliminatòries. Això és com la final de la Copa del Rei que primer hi han les eliminatòries i després la final.

En qüestió d’un mes esperen tenir resposta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat