Els espais patrimonials de Calella faran jornada de portes obertes aquest cap de setmana

Al Museu Arxiu de Calella s’hi ubica l’antiga Farmàcia Barri, d’estil modernista.

Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni, el Museu Arxiu, el Museu del Turisme, el refugi antiaeri del Parc Dalmau i el Far obriran portes aquest cap de setmana del 12 i 13 d’octubre. Un any més, Calella s’adhereix a aquesta iniciativa del Consell d’Europa i de la Comissió Europea que té per objectiu donar a conèixer la riqueta patrimonial de les ciutats a nous públics. Es podrà accedir gratuïtament als quatre espais calellencs en el seu horari habitual i, a més, s’han programat algunes activitats complementàries.

Ho ha explicat la directora de Patrimoni de Calella, Lluïsa Fernández, en una entrevista al programa La Ciutat.

Tenim unes jornades de portes obertes al Museu Arxiu i al Museu del Turisme, a més del Far i el Refugi. Hi haurà entrada lliure, serà gratuït, i hem previst dues activitats especials pel 12 d’octubre: al Museu del Turisme, l’actuació musical de Rocío Pinto i Josep Ma Merseguer; i al pati del Museu Arxiu, una ballada de swing.

Fernández ha subratllat que amb aquesta iniciativa es busca ampliar el públic que normalment no visita els espais patrimonials i la seva oferta cultural, tant a locals com a visitants.

Es tracta de promoure noves activitats i experiències per atraure nous públics que potser no visiten habitualment els espais.

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya recull al portal de Patrimoni Cultural l’agenda d’activitats vinculades a les jornades que se celebraran de forma simultània a tot el país, aquest cap de setmana.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a la directora de Patrimoni de Calella: 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.