El Campionat d’Europa de Fitness es disputarà a partir de demà a Santa Susanna

L’organitza la Federació Internacional de Bodybuiling i Fitness (IFBB) i tindrà lloc entre el 3 i el 7 de maig al pavelló poliesportiu de Santa Susanna. A banda de l’europeu, també s’hi celebraran els campionats Júnior i Màster. La competició reunirà els millors professionals de cada categoria.

Un campionat que es celebra a la ciutat des de fa 15 anys. L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, espera que arribin entre 2.700 i 3.000 persones.

Fa em sembla que són 15 anys que portem celebrant aquest campionat del món o, en el cas d’aquest any, és el campionat d’Europa. Porta entre 2.700-3.000 persones, cosa que vol dir que aquest mes de maig tindrem una molt bona ocupació.

Enguany, serà el campionat europeu, enlloc del campionat mundial que ha tingut lloc altres anys. Campolier espera que el fet que els països participants siguin més propers porti a més atletes.

Aquí tenim representants de tota Europa. El campionat d’Europa té l’avantatge que en participació, un campionat del món és important, però hi ha menys esportistes. En canvi, el campionat d’Europa tens aquest avantatge que, al ser més proper, hi ha països que en un campionat del món envien 10 esportistes i aquí te n’envien 50, 60, 30, 40, un número important. En total d’atletes, estem parlant de 1.700.

Des de l’Ajuntament destaquen la promoció i el posicionament que aquest esdeveniment internacional li dóna a Santa Susanna com a destinació de turisme esportiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *