Els guinguetaires, moderadament optimistes per la temporada 2015

GUINGUETES-1365x1024

La temporada turística a les guinguetes de Calella «ha estat bona». Així ho ha dit a Ràdio Calella el portaveu d’aquest col·lectiu empresarial, Quim Fabre. Les guinguetes tancaran temporada el 2 de novembre.

Fabre però puntualitza que ha estat bona sobretot pel bon temps que ha fet des de finals de maig fins a finals d’agost. En quant a l’afluència de clients, el portaveu dels guinguetaires ja no és tan optimista. Segons ell, hi ha hagut molt de jovent que té un poder adquisitiu més baix i que en la majoria de casos va a la platja amb productes del supermercat.

Quim Fabre ha explicat que enguany les condicions de feina pels treballadors de les guinguetes han estat molt dures, amb dies d’intensa calor i xafogor.

El portaveu dels guinguetaires valora molt positivament la implementació del sistema de comunicació amb «walkie talkie» ja que estan connectats permanentment amb la Policia Local per passar de manera immediata qualsevol incidència. Això ha permès, diu Fabre, tenir una temporada tranquil·la en quant a ensurts per robatoris.

En els últims anys les guinguetes de Calella han ampliat la seva activitat programant música i actuacions en directe a les nits. Un fet que pot generar queixes veïnals. Quim Fabre reconeix que aquest és un tema complicat. Ell, que personalment ha rebut algunes queixes, creu que el problema dels sorolls és a causa de la fesomia de la ciutat.

Preguntat sobre si hi ha unió entre els guinguetaires, Quim Febrer diu un sí amb matisos. Sí entre els guinguetaires que porten molts anys al capdavant dels seus respectius negocis i per a acords puntuals.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat