Els joves de Calella plantaran arbres per avançar cap a una ciutat més verda

plantada

La proposta del pressupost participatiu jove del 2020, per fer de Calella una ciutat verda, començarà a prendre forma aquest cap de setmana. Serà amb una plantada d’arbres i arbustos diumenge a les 9 h del matí a la zona esportiva de La Muntanyeta. Una activitat enfocada pels més joves que servirà per promoure la cultura de la sostenibilitat i protegir la biodiversitat.

L’objectiu del pressupost participatiu guanyador del 2020 era mostrar el compromís de Calella amb el medi ambient. La primera activitat que s’hi farà, després d’haver d’aturar el projecte per la pandèmia, serà amb l’acte de diumenge on els joves de Calella plantaran, juntament amb la brigada de jardineria, més d’una seixantena d’arbres i arbustos a la zona esportiva de la Muntanyeta. La regidora de joventut, Cindy Rando, ha celebrat que després d’aturar el projecte durant un any, ara es pugui reprendre amb una activitat tan especial.

Aquesta activitat és una de les activitats sorgides dels participatius joves del 2020. Ara hem trobat la data idònia per a realitzar-la. El que farem és plantar arbres i arbustos per fomentar una ciutat verda.

La plantada serà diumenge a les 9 h al costat de les pistes d’atletisme de la zona esportiva La Muntanyeta. Poden participar des de nens, adolescents a famílies senceres, això si, cal inscriure’s prèviament trucant al 93 766 44 34 o enviant un correu aj035.joventut@calella.cat.

No tenim edat limitada. És una activitat molt bonica oberta a tots els joves de la ciutat i la voluntat és que sigui una activitat on participi tot aquell que vulgui, com si venen famílies senceres.

Pel que fa a la nova convocatòria dels Participatius Joves, la regidora ha exposat que les restriccions per la Covid continuen impossibilitant desenvolupar tot el procés correctament, és per això que ja treballen amb altres opcions que podrien incloure la via telemàtica.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat