Els «Maduixots» aplicaran un protocol de rebuda per als nous membres de la Colla

Moment de l'assemblea dels Maduixots, ahir diumenge
Moment de l'assemblea dels Maduixots, ahir diumenge

Els Castellers de l’Alt Maresme aplicaran a partir d’ara un protocol per l’acollida de nous integrants a la colla castellera. Així s’ha aprovat durant l’última assemblea ordinària anual que s’ha fet aquest diumenge a Pineda de Mar.

Segons ha explicat a Ràdio Calella Televisió el president de la Colla de Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, amb aquest protocol es vol dignificar la rebuda de nous membres i donar valor a la camisa que els identifica. Fins ara, quan hi havia una incorporació se li entregava directament la camisa i ara primer haurà de passar un temps -uns dos mesos aproximadament- de preparació i integració a la colla. A més, es farà un acte més oficial de benvinguda. Ho explica Marc Ruiz.

D’altra banda, i a nivell tècnic, aquest 2017 serà l’any de la consolidació de les estructures de set pisos a totes les places ja que fins ara s’havien fet només en alguns llocs.

Un objectiu sobre el qual treballaran a partir d’aquesta temporada és també el d’aixecar torres de 7, tot i que amb la incertesa, diu Marc Ruiz, de poder fer-los a plaça ja que són estructures complexes que requereixen més temps de rodatge.

Els Maduixots limitaran les seves sortides per aquest 2017 i només faran una representació castellera per la Festa Major de cada un dels 7 pobles i també les activitats paral·leles com ara tallers, pilars o trobades. Sí que es farà, però, el bateig i la diada castellera de l’entitat.

Durant l’assemblea anual, els Maduixots també han aprovat el conveni amb els 7 ajuntaments que els hi donen aixopluc, entre els quals hi ha Calella. Recordem que cada consistori aporta anualment 1.200 euros a la colla castellera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat