Els «Maduixots» aplicaran un protocol de rebuda per als nous membres de la Colla

Moment de l'assemblea dels Maduixots, ahir diumenge

Els Castellers de l’Alt Maresme aplicaran a partir d’ara un protocol per l’acollida de nous integrants a la colla castellera. Així s’ha aprovat durant l’última assemblea ordinària anual que s’ha fet aquest diumenge a Pineda de Mar.

Segons ha explicat a Ràdio Calella Televisió el president de la Colla de Castellers de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, amb aquest protocol es vol dignificar la rebuda de nous membres i donar valor a la camisa que els identifica. Fins ara, quan hi havia una incorporació se li entregava directament la camisa i ara primer haurà de passar un temps -uns dos mesos aproximadament- de preparació i integració a la colla. A més, es farà un acte més oficial de benvinguda. Ho explica Marc Ruiz.

D’altra banda, i a nivell tècnic, aquest 2017 serà l’any de la consolidació de les estructures de set pisos a totes les places ja que fins ara s’havien fet només en alguns llocs.

Un objectiu sobre el qual treballaran a partir d’aquesta temporada és també el d’aixecar torres de 7, tot i que amb la incertesa, diu Marc Ruiz, de poder fer-los a plaça ja que són estructures complexes que requereixen més temps de rodatge.

Els Maduixots limitaran les seves sortides per aquest 2017 i només faran una representació castellera per la Festa Major de cada un dels 7 pobles i també les activitats paral·leles com ara tallers, pilars o trobades. Sí que es farà, però, el bateig i la diada castellera de l’entitat.

Durant l’assemblea anual, els Maduixots també han aprovat el conveni amb els 7 ajuntaments que els hi donen aixopluc, entre els quals hi ha Calella. Recordem que cada consistori aporta anualment 1.200 euros a la colla castellera.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *