Les polítiques de Comerç i Promoció Econòmica, a l’Audiència Pública

Audiència Pública del 2015

Durant l’audiència pública tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament podran exposar els seus punts de vista i les seves propostes sobre la matèria abordada. A més, l’acte començarà amb una exposició per part de Fabio Valbonesi, tècnic de promoció econòmica, i Gemma Garcia, tècnica de comerç. L’audiència pública es podrà seguir en directe per Ràdio Calella Televisió a partir de les vuit del vespre.

Els responsables de les Àrees de Promoció Econòmica i Comerç conviden a totes aquelles persones que vulguin conèixer les accions que s’impulsen des del consistori a participar d’aquesta audiència pública i aprofitar el torn de preguntes establert al final de la sessió per consultar qualsevol dubte respecte aquestes àrees.

L’audiència pública es fa a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell a partir de les vuit del vespre.

L’Ajuntament de Calella celebra cada any una audiència pública. Segons fonts del consistori, és una manera més d’informar als ciutadans per tal que puguin estar al corrent de les actuacions que realitzen per donar resposta a les seves necessitats i interessos.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *