Els Maduixots encaren la desena temporada amb el repte de seguir creixent

El 30 de novembre del 2013, a Malgrat de Mar, es van constituir els Castellers de l’Alt Maresme – ara Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva– . A finals d’any celebraran el seu desè aniversari. La cap de Colla, Andrea Almenta, ha passat per La Ciutat per fer balanç d’aquesta curta però intensa trajectòria, que els ha permès fer-se un nom i un lloc dins el món casteller, que tanca temporades assolint cada cop fites més increíbles. Des de la seva posició, potser modesta per una qüestió de joventut, els Maduixots també fan una clara declaració d’intencions: volen créixer en tots els àmbits, a plaça i a nivell social, i contribuir a arrelar i consolidar la tradició al territori. Ara, el seu abraça l’Alt Maresme i la Selva Marítima, de Canet de Mar a Lloret de Mar.

Els de la camisa vermella han començat a preparar la seva desena temporada a plaça. Els assajos es fan al local del polígon de Pineda de Mar que van estrenar l’any passat, on un equip s’encarrega del treball específic de la canalla, acotxadors i enxanetes, que són les peces tradicionalment més ben cuidades del món casteller. Els Maduixots – que és com es denomina la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva – afronta un any intens i de celebració. Fan mirada enrere posant en valor tots els èxits assolits a base d’hores i hores de treball, dedicació i sobretot il·lusió per part de la gent que en forma part, tal com ha comentat la cap de colla, Andrea Almenta, al programa La Ciutat.

La colla ha crescut molt i hem assolit fites que d’altres amb més trajectòria no ho han fet. Ens n’hem de sentir orgullosos, la feina i el treball que hi ha al darrera és gran. Fer un 2d7 com el que van coronar el 2018 és extraordinari. Però volem seguir creixent a nivell de castells i també de massa social.

Els Maduixots van aconseguir descarregar el pilar de 7 a la Festa Major de La Minerva de Calella, el setembre del 2018.

Al marge de les actuacions a plaça, la colla munta en paral·lel el calendari social per eixamplar la base i consolidar-la a nivell territorial. A finals d’any, celebraran la seva diada, encara no sabem on, però sí amb qui.

Al novembre farem la diada i el tret de sortida dels actes del desè aniversari, a la que hi convidarem els nostres padrins, els Marrecs de Salt i els Capgrossos de Mataró. A partir de llavors, acabarem de desplegar el programa de l’aniversari.

Foto: Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva

Foto: Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva

A Calella, haurem d’esperar fins el setembre, per la Festa Major de La Minerva, per veure als Maduixots en plena acció, deixant a la gent a plaça amb la boca badada i fent pinya perquè continuïn arribant ben amunt.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *