“La reina de la bellesa de Leenane”, al concurs de Joventut Artística

LA REINA TEATRE 20230317 WEB

El concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella que convoca Joventut Artística enfila la recta final. Aquest diumenge 19 de març es farà la penúltima representació de la programació. És l’obra “La reina de la bellesa de Leenane”, escrita pel dramaturg irlandès Martin McDonagh i que anirà a càrrec del Centru de Canet de Mar. Entrades disponibles al portal joventutartistica.com al preu de 10 euros. Hi ha tarifa reduïda per als socis i sòcies de l’entitat.

Al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara, hi viuen la Maggie Folan i la seva filla Maureen. Mare i filla conviuen a base de manipulacions, enclaustrades a l’antiga casa familiar. La Maureen passa els dies veient com la joventut se li en va, tenint cura de la seva mare. L’arribada d’en Pato i d’en Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre ambdues.

És l’argument de la peça teatral que es representarà diumenge a l’Orfeó, dins la programació del concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella que convoca Joventut Artística. La temporada acabarà la setmana vinent amb C’est la vie!, a càrrec de Guspira Teatre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *