Els Maduixots es traslladaran a Palafolls

Els de la camisa vermella instal·laran el local d’assaig casteller a l’espai d’El Forroll, a Palafolls, a partir del mes de juny. Així ho ha decidit l’assemblea extraordinària de la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, que ha votat per unanimitat la proposta de la junta, propiciada pel fet d’haver de marxar de la nau que tenen llogada al polígon industrial de Pineda de Mar.

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima van aprovar divendres el trasllat del local d’assaig a Palafolls. La previsió és moure’s durant el mes de maig i iniciar l’activitat el juny. Fins aleshores, seguiran utilitzant el local que tenen a Pineda de Mar, dimarts i divendres, tant la canalla com els adults.

Els Maduixots tancaran una etapa de dos anys en què han fet ús d’una nau del polígon industrial de Pineda de Mar, que tenien llogada a l’empresa Món Crossfit, on també hi té el gimnàs. Les perspectives de creixement del negoci, han obligat els de la camisa vermella a buscar-se nova casa. La proposta de la junta d’anar cap a Palafolls va ser aprovada per avalada per unanimitat dels membres de l’assemblea castellera, a part d’aprovar-se la modificació del pressupost d’enguany.

Les properes actuacions de la colla seran el diumenge 21 d’abril a Sant Celoni i el 28 d’abril a Sant Cebrià, on celebraran el 10è aniversari del seu bateig, acompanyats dels Marrecs de Salt i els Guillats de la Selva. A més, tenen previst, al juny, participar al festival Araba Euskaraz, a Vitòria-Gasteiz, entre d’altres sortides.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *