Els Maduixots escalfen la diada castellera de Calella

Foto: Maduixots

La diada castellera de la Minerva, per la Festa Major de Calella, serà clau per als Maduixots en una temporada que els està resultant més difícil del que desitjarien. En part, perquè no són prous per preparar i portar a plaça construccions de gamma alta. Per això tornen a fer crida i conviden a tothom a assistir a l’assaig obert d’aquest divendres, previ a l’actuació de la tarda del 23 de setembre a la plaça que és talismà per als de la camisa vermella. Aquí han segellat les seves millors diades.

La Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima afronta la diada d’aquest dissabte a Calella amb objectius de màxims. Per això, necessiten fer una bona pinya. D’aquí la crida per sumar exmembres, simpatitzants i la ciutadania en general, també per l’assaig especial i obert que faran el dia abans al seu local.

Andrea Almenta, la cap de colla, explica que necessiten créixer per recuperar el to d’altres anys.

Aquest any ens està costant una mica més perquè no tenim un gran repte com l’any passat amb el concurs i, si no tens gent, no pots portar castells de màxims. Per això fem una crida perquè tothom que vingui a provar, que al final no només fem castells sinó moltes altres activitats. Que és el que farem divendres, una mica de sopar.

L’assaig especial de la diada castellera de la Minerva es farà el divendres 22 de setembre al local del polígon de Pineda de Mar (carrer Montseny, 84), a les 20.30h. Els de la camisa vermella preparen una actuació de màxims, que significarà portar-hi dues construccions de la gamma alta de 7, per primera vegada aquesta temporada.

Aquest any només hem pogut portar tres castells de la gamma alta de 7, quan en temporades anteriors, i a aquestes alçades, n’havíem fet moltíssims. Hem fet el 3d7 i el 4d7 a Canet, Pineda de Mar i, Lloret de de Mar; que és poquíssim. Ara, ens agradaria portar-los junts a Calella, descarregar-los i, si pot ser, posar-hi alguna agulla al mig.

A Calella, els Maduixots estaran acompanyats dels Xics de Granollers i esperen que la plaça bulli i això els empenyi a pujar ben amunt. La diada castellera de la Minerva serà retransmesa per Ràdio Calella TV a partir de les 18h.

Calella sempre ens dona molta energia, sempre hi hem fet les millors actuacions. Aquest any, per qüestions d’agenda, els Minyons de Terrassa no hi podran ser, però ens envien tota la seva energia. Segur que es viurà un molt bon ambient a plaça, com sempre.

Tothom qui estigui interessat en assistir a l’assaig i a la diada pot enviar un correu electrònic a castellersaltmaresme@gmail.com o escriure un missatge directe a l’instagram @maduixots. En agraïment, rebran una samarreta gratuïta per lluir-la a plaça.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *