Els Maduixots necessiten nous castellers

Foto d'arxiu

Els maduixots arrenquen els assajos aquest divendres 16 de febrer, per tal de començar la temporada que culminarà en el concurs de castells la pròxima tardor. És una temporada en què els maduixots volen consolidar-se fent castells de 7 i, per aquest motiu, necessiten molta més gent a pinya. Per això, fan una crida a sumar gent a la colla.

Et necessitem. Vine a fer castells” és la crida dels Maduixots, a sumar nous integrants a la colla, ara que comencen els assajos de la nova temporada aquest divendres 16 de febrer. És un any que culminarà amb el concurs de castells a la tardor, on la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima vol fer un bon paper. Comencen una temporada plena de reptes, ja que els maduixots també busquen consolidar-se fent castells de set. Per això, Pol Torrent, cocap de colla, crida a sumar més gent als assajos, sobretot la canalla:

Enguany la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima fa 11 anys. El 23 de març donaran el tret de sortida a la temporada amb una diada a Tordera, la primera plaça on van alçar un castell i el 28 de març celebraran els 10 anys del seu bateig. Amb junta i forces renovades, els Maduixots comencen aquesta temporada pensant ja en el concurs de castells que tindrà lloc a Torredembarra el mes de setembre, on la colla vol fer un bon paper. Les diades castelleres els serveixen per preparar-se i els maduixots volen ser a totes les places del seu terreny.

Els maduixots assagen els divendres. La canalla ho fa entre les 19.30 i les 20.30 h i la colla en general comença a les 20.30 h per acabar a les 22.30 h. A partir del mes de març també s’hi sumen els assajos els dimarts (la canalla de 19- 20 h i els adults entre les 20 i 22 h). Tothom qui vulgui participar a l’assaig es pot acostar al seu local, el C/Montseny, 84 a Pineda de Mar, per provar.

Com a novetat, els Maduixots també ensenyaran a tocar la gralla i el timbal gratuïtament per sumar músics a la plaça, que són molt importants en una actuació. També busquen col·laboradors per tal de poder finançar les despeses.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *